Termeni si conditii

Termeni si conditii generale

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

 

 

Informatii despre produse

 

www.pieserulote.com  face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile,  dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. In cazul in care anumite produse nu sunt pe stoc, ne rezervam dreptul de a va oferi un produs mai scump, respectand categoria produsului ales de dumneavoastra, la acelasi pret ca cel din comanda initiala.

 

 

Comenzi

 

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

 

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare.

 

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si S.C. QUATRO ELECTRO S.R.L. si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca S.C. QUATRO ELECTRO S.R.L. se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

 

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

 

S.C. QUATRO ELECTRO S.R.L. foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Confidentialitatea datelor personale

www.pieserulote.com  se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre www.pieserulote.com  numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

 

Limitare de responsabilitate

 

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

·         intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.

·         deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

·         informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.

·         posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

·         neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

·         continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

·         produsul comandat nu este pe stoc

·         identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

 

 

Dispozitii finale

 

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

 

S.C. QUATRO ELECTRO S.R.L.

·         Sediu social: Com. Albesti , Str. Calea Baratilor nr. 46 cam. V, Jud. Mures

·         Email: comenzi@pieserulote.com

·         Tel: 0787589050

·         Reg. Com: J23/158/2008


·         Cod fiscal: 23160493

 
 
 
 

Nu ai gasit ce cautai? Scrie-ne mai multe detalii!
  Imagine piesa(obtional):