Politica de livrare a produselor/serviciilor

Livrarea produselor

3.1 Produsele disponibile în stoc și listate pe site vor fi livrate fizic la adresa specificată, prin personal propriu / servicii de curierat rapid, numai pe teritoriul României. Livrările se efectuează door-to-door. Curierul prin intermediul căruia se va efectua livrarea produselor comandate este ales de către vânzător, unilateral. Vânzătorul poate în orice moment să modifice curierul care va efecta livrarea produselor comandate de cumpărător.

3.2 Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor.

3.3 Produsele vor fi livrate la adresa indicată de către cumpărător. Vânzătorul asigură transportul gratuit al comenzilor. 

3.4 Termenul de livrare pentru produsele comandate prin intermediul site-ului este, în principiu, de 24 de ore din momentul confirmării comenzii de către vânzător.

3.5 Comenzile se plasează cu 1 zi înainte de livrare până la ora 17:00. Comenzile se pot modifica cu 1 zi inainte de livrare pana la ora 17:00.  În zilele nelucrătoare și sărbătorile legale nu se fac procesări sau livrări de comenzi.

3.6 Produsele comandate vor fi livrate în intervalul orar 7:00 - 11:00, în funcție de traseul curierului. Vânzătorul nu poate garanta o oră fixă de livrare.

3.7 Administratorul poate întârzia sau anula livrarea produselor în cazul în care nu poate onora comanda din motive independente de voința sa, generate fie de o terță persoană, fie de o împrejurare de forță majoră.

3.8 Pot exista întârzieri față de termenul de livrare stabilit în momentul confirmării comenzii; în acest caz, vânzătorul nu își asumă nicio răspundere în numele curierului.

3.9 În situația în care vânzătorul, după ce a confirmat comanda, nu livrează produsele în intervalul orar 7:00 - 11:00 , iar cumpărătorul a optat pentru anularea comenzii, vânzătorul va rambursa fără întârzieri nejustificate toate sumele plătite în temeiul contractului de către cumpărător și în decurs de cel mult 3 zile de la data la care cumpărătorul a comunicat vânzătorului decizia sa de terminare a contractului.

3.10 Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat cumpărătorului în momentul în care acesta sau o parte terță desemnată de acesta, altă decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor.

3.11 Dreptul de proprietate asupra produselor se transferă cumpărătorului la livrare, condiționat de plata prețului.

3.12 Dacă produsul nu poate fi livrat din cauze imputabile cumpărătorului, vânzătorul își rezervă dreptul de a încasa suma aferentă produsului comandat.

4.Obligațiile cumpărătorului

4.1">Cumpărătorul se obligă să citească, să accepte și să respecte Termenii și Condițiile vânzătorului odată cu utilizarea site-ului și cu lansarea comenzilor și să achite contravaloarea produselor comandate prin metodele puse la dispoziție de vânzător.

4.2 Cumpărătorul se obligă să furnizeze informații reale, corecte și actuale despre identitatea sa pentru crearea Contului de utilizator și atunci când acestea i se cer, în caz contrar existând posibilitatea refuzării comenzilor; cumpărătorul poate modifica, completa sau actualiza datele sale de identificare prin accesarea secțiunii contul meu. Vânzătorul are dreptul să anuleze comanda în cazul în care datele cumpărătorului sunt incomplete.

4.3 Cumparatorului îi revine obligația de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul de utilizator.

5.Obligațiile vânzătorului

5.1 Vânzătorul se obligă să contacteze clienții pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail.

5.2 Vânzătorul se obligă să livreze produsele în cel mult 24 de ore de la confirmarea comenzii.

5.3 Vânzătorul se obligă să utilizeze datele personale colectate de la clienți/utilizatori în concordanță cu secțiunea Politica de confidențialitate. Prelucrarea datelor cu caracter personal, parte integrantă din Termeni și condiții.

 
 
 
 

Nu ai gasit ce cautai? Scrie-ne mai multe detalii!
  Imagine piesa(obtional):